Achitare si Livrare:


Cum plătesc.
Plata produsului ADCC se face în lei (MDL) Ramburs(numerar la curier), către agentul firmei de curierat în momentul recepţionării produselor.
În viitorul apropiat vom oferi noi modalitățile de plată.

Cum se livrează.
Livrarea produselor se efectuează în regim de curierat prin intermediul companiei (de adaugat compania). Poţi alege locaţia – acasă, la birou sau o altă adresă menţionată, fără niciun cost suplimentar. Acceptăm o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. Dacă sunt mai multe adrese de livrare, te rugăm să efectuezi comenzi separate pentru fiecare dintre acestea.
Produsele sunt înmânate în ambalajul original al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare. La primirea coletului te rugăm să aplici semnătura de primire nu înainte de a verifica în prezenţa curierului integritatea ambalajului, prezenţa talonului de garanţie şi a invoice-ului. Orice reclamaţii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Termeni livrare.
Termenul maxim de livrare este de 24 ore din momentul validării telefonice a comenzii. De regulă, coletul ajunge la tine mult mai rapid. Data şi ora livrării va fi coordonată cu tine.

Costuri de livrare.
Taxele de livrare în raza oraşului Chişinău sunt ZERO pentru comenzile cu o valoare mai mare de 800 lei. Comenzile cu o valoare mai mică de 800 lei sunt livrate în raza oraşului Chişinău contra unei taxe unice de 50 lei.
Iar dacă te afli în afara oraşului Chişinău, nu ezita să ne contactezi pentru o ofertă personalizată de livrare.

Ridicarea produselor.
Deoarece nu avem un magazin tradițional, te rugăm insistent să plasezi o comandă prealabilă, online sau telefonic.

Copyright © adcc.md

ABU DHABI COMBAT CLUB