ADCC a anunțat următoarea ediție a celui mai mare eveniment de luptă la sol  Campionatul Mondial-ADCC 2017. Evenimentul va fi găzduit în Espoo Metro Areena din Espoo, Finlanda pe 22 si 24 septembrie 2017.

La campionatul Mondial se vor aduna din nou ce-i mai buni grappleri din lume pentru a se lupta la acest eveniment glorios care se petrece odată la 2 ani.

Primele două superfight introduc unele legende reale ale sportului.

 Primul superfight este  între un pionier al Jiu-Jitsu Brazilian și MMA și campionul ADCC de două ori Renzo Gracie și luptător decorat și campionul UFC de multe ori Matt Hughes.

În cea de-a doua luptă, vom vedea două puteri MMA care se confruntă unul cu celălalt sub regulamentul ADCC. Fostul luptător american și deținător de titlu UFC, Chael Sonnen, se întâlnește cu fostul campion UFC și cu o centură neagră de nivel înalt în Jiu-Jitsu din Brazilian, Frank Mir.

Pe de-al treilea superfight vom vedea un multiplu campion ADCC și un campion superfight-ADCC Andre Galvao, care se confruntă cu câștigătorul campionatului mondial ADCC 2015 câștigător în categoria OPEN Claudio Calasans.

Evenimentul va fi transmis  live de FloGrappling:

http://www.flograppling.com/

Pentru mai multe informații :

http://www.adccfinland.com/adcc2017/
http://adcombat.com/

Parteneri oficiali

mecc2

Uniunea Federatiilor Sporturilor de Contact

Noi pe Facebook

Copyright © adcc.md

ABU DHABI COMBAT CLUB