CAMPIONATUL NAȚIONAL PENTRU COPII ŞI JUNIORI  A REPUBLICII MOLDOVA DE GRAPPLING-ADCC 21 SEPTEMBRIE 2019

Campionatul Național al Republicii Moldova de Grappling-ADCC pentru Copii și Juniori, a III-a ( No-Gi ) pe regulile ADCC  va fi organizat la data de 21 Septembrie 2019, în Republica Moldova, mun.Chișinău, Adresa: bd.Decebal 72/2 MD-2038 –,,Olimpia” Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Olimpice. Competiția este deschisă oricărui practicant de arte marțiale sau sporturi de contact, indiferent de club sau Federație.

CAMPIONATUL INTERNAȚIONAL A REPUBLICII MOLDOVA  GRAPPLING - ADCC 25 MAI 2019 ED. A VI-A

Campionatul internațional de Grappling ( No-Gi ) pe regulile ADCC ed. a VI-a va fi organizat la data de 25 MAI 2019 în Republica Moldova, mun Chișinău, str.Andrei Doga 22, la sala de Sport U.S.E.F.S.

Competiția este deschisă oricărui practicant de arte marțiale sau sporturi de contact, indiferent de naționalitate, club sau Federație.

CAMPIONATUL INTERNAȚIONAL PENTRU COPII ŞI JUNIORI  A REPUBLICII MOLDOVA DE GRAPPLING-ADCC 10 FEBRUARIE 2019

Campionatul Internațional  de Grappling-ADCC pentru Copii și Juniori, ed. a II-a ( No-Gi ) pe regulile ADCC  va fi organizat la data de 10 Februarie  în Republica Moldova, mun.Chișinău, Adresa: Andrei Doga 22 (U.S.E.F.S) Universitatea de Educație Fizică și Sport. Competiția este deschisă oricărui practicant de arte marțiale sau sporturi de contact, indiferent de club sau Federație.

Parteneri oficiali

mecc2

logo pach new one

Uniunea Federatiilor Sporturilor de Contact

Noi pe Facebook

Copyright © adcc.md

ABU DHABI COMBAT CLUB