CAMPIONATUL INTERNAȚIONAL PENTRU COPII ŞI JUNIORI ED. A III-A DE GRAPPLING-ADCC 14 MARTIE 2020

Campionatul Internațional de Grappling-ADCC pentru Copii și Juniori, a III-a ( No-Gi ) pe regulile ADCC va fi organizat la data de 14 Martie 2020 în Republica Moldova, mun.Chișinău, Adresa: Andrei Doga 22 (U.S.E.F.S) Universitatea de Educație Fizică și Sport. Competiția este deschisă oricărui practicant de arte marțiale sau sporturi de contact, indiferent de club sau Federație.

ADCC-MOLDOVA CAMPIONATUL NAȚIONAL 19.OCTOMBRIE.2019 ed. a IV-a

Campionatul  Național de Grappling ( No-Gi ) ed. a IV-a pe regulile ADCC  va fi organizat la data de 19 Octombrie  2019 în Republica Moldova, mun.Chișinău, Adresa: bd.Decebal 72/2 MD-2038 –,,Olimpia” Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Olimpice.

Competiția este deschisă oricărui practicant de arte marțiale sau sporturi de contact, indiferent de Club sau Federație.

CAMPIONATUL NAȚIONAL PENTRU COPII ŞI JUNIORI  A REPUBLICII MOLDOVA DE GRAPPLING-ADCC 21 SEPTEMBRIE 2019

Campionatul Național al Republicii Moldova de Grappling-ADCC pentru Copii și Juniori, a III-a ( No-Gi ) pe regulile ADCC  va fi organizat la data de 21 Septembrie 2019, în Republica Moldova, mun.Chișinău, Adresa: bd.Decebal 72/2 MD-2038 –,,Olimpia” Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Olimpice. Competiția este deschisă oricărui practicant de arte marțiale sau sporturi de contact, indiferent de club sau Federație.

Parteneri oficiali

mecc2

logo pach new one

Uniunea Federatiilor Sporturilor de Contact

Noi pe Facebook

Copyright © adcc.md

ABU DHABI COMBAT CLUB