ADCC-MOLDOVA CAMPIONATUL NAȚIONAL 19.OCTOMBRIE.2019 ed. a IV-a

Campionatul Național de Grappling ( No-Gi ) ed. a IV-a pe regulile ADCC va fi organizat la data de 19 Octombrie 2019 în Republica Moldova, mun.Chișinău, Adresa: bd.Decebal 72/2 MD-2038 –,,Olimpia” Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Olimpice.

Competiția este deschisă oricărui practicant de arte marțiale sau sporturi de contact, indiferent de Club sau Federație.

CAMPIONATUL NAȚIONAL PENTRU COPII ŞI JUNIORI  A REPUBLICII MOLDOVA DE GRAPPLING-ADCC 21 SEPTEMBRIE 2019

Campionatul Național al Republicii Moldova de Grappling-ADCC pentru Copii și Juniori, a III-a ( No-Gi ) pe regulile ADCC  va fi organizat la data de 21 Septembrie 2019, în Republica Moldova, mun.Chișinău, Adresa: bd.Decebal 72/2 MD-2038 –,,Olimpia” Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Olimpice. Competiția este deschisă oricărui practicant de arte marțiale sau sporturi de contact, indiferent de club sau Federație.

CAMPIONATUL INTERNAȚIONAL A REPUBLICII MOLDOVA  GRAPPLING - ADCC 25 MAI 2019 ED. A VI-A

Campionatul internațional de Grappling ( No-Gi ) pe regulile ADCC ed. a VI-a va fi organizat la data de 25 MAI 2019 în Republica Moldova, mun Chișinău, str.Andrei Doga 22, la sala de Sport U.S.E.F.S.

Competiția este deschisă oricărui practicant de arte marțiale sau sporturi de contact, indiferent de naționalitate, club sau Federație.

Copyright © adcc.md

ABU DHABI COMBAT CLUB