Cum comand / Comandă prin coş:


Dacă ştii deja ce produs vrei să cumperi, poţi introduce denumirea acestuia în căsuţa de căutare din colţul dreapta sus al paginii.
Coşul tău de cumpărături poate fi accesat din colţul dreapta sus al paginii. El poate găzdui un număr nelimitat de produse şi poate fi gestionat fără a avea nevoie de un nume de cont şi parolă.Aici poţi revizui comanda, să creşti sau să descreşti numărul produselor sau să renunţi la unul sau mai multe dintre ele. În orice moment poţi relua cumpărăturile şi adăuga produse noi în coş.
  • Alege produsul necesar.
  • După ce ai verificat atent informaţia prezentată şi te-ai convins că acesta este unul din produsul de care ai nevoie, alege marimea potrivita, apasă butonul “Adaugă în coş”. Apasă repetat pentru a spori cantitatea.
  • Verifică cantitatea,marimea necesară a produselor apoi continuă pentru a completa câmpurile obligatorii din formularul respectiv.
  • Fă o ultimă verificare a datelor introduse apoi finalizează comanda prin apăsarea butonului “CONFIRMA COMANDA”. Durează mai puţin de un minut.
  • Comanda va fi transmisă spre procesare iar noi te vom contacta(numarul de telefon menţionat în ordin) în scurt timp pentru a valida comanda.
  • După confirmarea comenzii este executată livrarea (adresa menţionată în ordin) şi va fi expediată în cel mai scurt timp.
Comandă telefonică/Skype.

Îţi pare complicată procedura de comandă online? Nicio problemă. Poţi face comanda la +373 000000, zilnic, între orele 00:00 şi 00:00 sau poti face legatura cu noi prin Skype: ADCC-Moldova. Vom prelua comanda şi vom înregistra datele de facturare şi adresa de livrare.

Important: Produsele nu sunt eliberate de la  depozit până  nu a fost contactat clientul pentru a confirma comanda.

Copyright © adcc.md

ABU DHABI COMBAT CLUB