logo new

 

Bine ați venit pe site-ul oficial ADCC-Moldova.

Reprezentanța oficială în Republica Moldova a celebrului Abu Dhabi Combat Club (ADCC).

În Republica Moldova ADCC este reprezentată de dl. Petrachi Eugeniu.

Petrachi Eugeniu a fost nominat ca reprezentant oficial ADCC-Moldova și Președinte a Federației de Grappling-ADCC în Republica Moldova la data de 23 februarie 2012 în Slovacia, Bratislava de dl. Marko Leisten președinte a ADCC-Europa .

  • Federația de Grappling-ADCC din Republica Moldova are drepturi depline de a organiza în Republica Moldova evenimente și competiții ADCC la nivel național și internațional, stagii , seminare, cursuri de arbitraj.
  • Federația de Grappling-ADCC din Republica Moldova în exclusivitate are dreptul de a se folosi de logoul-ADCC în Republica Moldova.
  • Federația de Grappling-ADCC din Republica Moldova poate fi găsita în lista celor 62 de țări pe pagina web oficială a Federației Mondiale-ADCC: http://adcombat.com/adcc-country-leaders/ .
  • Federația de Grappling-ADCC din Republica Moldova este de Utilitate Publică.
  • Proba de Sport Grappling-ADCC, promovată de Federația de Grappling-ADCC din Republica Moldova a fost aprobată și inclusă în Clasificaţia Sportivă Unică a Republicii Moldova (CSURM Anii 2018-2021) : https://www.adcc.md/adcc-moldova/minister.html .

 

nomination0

nomination

 

Scopurile Federației de Grappling-ADCC din Republica Moldova:

  • Dezvoltarea Grappling-ului ca probă nouă de sport pe teritoriul Republicii Moldova.
  • Organizarea și promovarea în Republica Moldova evenimentelor și concursurilor ADCC la nivel național și internațional, stagii ,seminare, cursuri de arbitraj etc...
  • Acordarea sprijinului altor asociaţii, federații şi cluburi sportive la organizarea competiţiilor sportive, de dezvoltare şi întărire a relaţiilor sportive, inclusiv a celor republicane şi internaţionale.
  • Federația va aduce o politică de mărire a numărului de participanți dintre care să fie selectați prin intermediul campionatelor naționale, cei mai valoroși sportivi ca să reprezinte cu cinste Republica Moldova în competiții internaționale.

 

certificat de inregistrare

certificat utilitate publica

statut

 

Arbitrii-ADCC oficiali în Republica Moldova.

Petrachi Eugeniu preşedinte a Federaţiei de Grappling-ADCC din Republica Moldova a primit certificatul de arbitraj de categoria clasa ,,B'' oficial aprobat de dl. Marko Leisten președinte a Federației ADCC-Europa, cu dreptul de petrece seminare de arbitraj pe Regulile și Regulamentul ADCC, de acorda certificate de categoria ,,C'' pe teritoriul Republicii Moldova.

 


Petrachi Eugeniu-Arbitru clasa ,,B”

diploma2
TUCANOV VLADIMIR ARBITRU CLASA ,,C”

tucanov


RUSNAC NICHITA ARBITRU CLASA ,,C”

rusnac

GRIBINCEA SERGIU ARBITRU CLASA ,,C”

gribincea

SARACUL VEACESLAV ARBITRU CLASA ,,C”

saracul

ROTARI CONSTANTIN ARBITRU CLASA ,,C”

rotari

SCUBACEVSCHII ARTEOM ARBITRU CLASA ,,C”

scubacevschii

BARBAROSIE SERGIU ARBITRU CLASA ,,C”

barbarosie

CEBAN IGOR ARBITRU CLASA ,,C”

ceban

ZUGRAV GRIGORE CLASA ,,C”

zugrav

DRAGUNOV MIHAIL ARBITRU CLASA ,,C”

dragunov

TIBIN ROMAN ARBITRU CLASA ,,C”

tibin

DONTOV ALEXANDRU ARBITRU CLASA ,,C”

dontov

SATULOV VASILI ARBITRU CLASA ,,C”

satulov

 

 

Toți arbitrii naționali au finalizat cursul ADCC de arbitraj petrecut de PETRACHI EUGENIU -Președinte a Federația de Grappling-ADCC din Republica Moldova.

Arbitrii sunt licențiați prin diplome oficiale aprobate de ADCC-Moldova și ADCC-Europa cu dreptul de a arbitra la competițiile Naționale, Deschise(OPEN)-ADCC, ADCC-KIDS petrecute pe teritoriul Republicii Moldova.

Simțiți-vă liber pentru a ne trimite e-mailuri sau de a pune întrebări  cu privire la evenimentele noastre.

 

 

 

Parteneri oficiali

mecc2

Uniunea Federatiilor Sporturilor de Contact

Noi pe Facebook

Copyright © adcc.md

ABU DHABI COMBAT CLUB